Dolar zengini Afrikalılar - Cepleri dolar dolu Zimbabveliler - Zimbabve para birimi ve düstüğü durum

Zimbabve'de 100 trilyon Zimbabve Doları kupürlü banknot piyasaya sürülecek.

10 Ocak 2009

Merkez Bankası’nın piyasaya süreceği 100 trilyon Zimbabve Doları, 30 ABD Doları ediyor.

Devlet gazetesi Herald’ın haberinde Merkez ayrıca piyasaya 10, 20 ve 50 trilyon Zimbabve Doları kupürlü banknotlar sürecek. Geçen yıl enflasyonun yüzde 231 milyona ulaştığı Zimbabve’de, daha önce çıkan banknotlar ve paradan birkaç sıfırın atılması, halkın enflasyonla baş etmesine yardımcı olamadı.

Vize Konusunda

Vize konusunda en doğru bilgileri yansıtabilmek için azami çaba göstermekteyim. Ancak, vize uygulamalarında sürekli değişimler olabilir. Bu nedenle, seyahat öncesinde, her ihtimale karşı ilgili ülkenin Konsolosluğu ve/veya Büyükelçiliği ile temas kurmanızı tavsiye ederim.

Ülkelerin temsilciliklerinden buradaki bilgilerden farklı bilgi alırsanız, veya adreslerinin degiştiğini öğrenirseni, lütfen İletişim Kutusu 'na mesaj göndererek bilgi veriniz.

Yasal Uyarı:
Bu sayfalarda verilen bilgiler konusunda Afrikaulkeleri.net ve ilgili ülkenin Turkiye’deki diplomatik temsilcilikleri hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

İçerik